WithSecure

Maailmanluokan tietoturvaa yrityksellesi

WithSecure EPP tietokoneille

per käyttäjä per kk


5 € Tilaa

WithSecure EPP mobiililaitteille

per käyttäjä per kk


5 € Tilaa

WithSecure Elements EndPoint Protection tarjoaa laajan, alati päivittyvän monitasoisen tietoturvasuojan kaikille yrityksesi tietokoneille ja mobiililaitteille.

Helppoa ja yksinkertaista hallinnoida

WithSecure Elements portaalin kautta hallinnoit yrityksesi IT-ympäristön tietoturvaa helposti - portaalista näet kaikkien yrityksesi päätelaitteiden tietoturvatilanteen, asennat ohjelmistopäivitykset ja reagoit hälytyksiin helposti vaikka päätelaite olisi toisella puolella maailmaa.

Turvallisesti verkossa

Käytä julkisia langattomia verkkoja turvallisesti ja anonyymisti VPN:n avulla, hyödynnä suojattuja yhteyksiä verkkopankkiin ja välty verkkosivujen seurantaevästeiltä. Reaaliaikainen skannaus tarkistaa verkosta lataamasi tiedostot virusten ja haittaohjelmien varalta.

Uudenlaiset uhkakuvat vaativat uudenlaisen ratkaisun

Yrityksiin kohdistuu kasvava määrä tietoturvauhkia. Perinteisten virusten ja haittaohjelmien rinnalle on tullut edistyneitä uhkia, kuten tietojen kalastelu, yritysvakoilu ja ransomware-kiristykset. WithSecure Elements on suunniteltu tunnistamaan ja suojaamaan yrityksesi päätelaitteet perinteisiä virustorjuntaohjelmistoja tehokkaammin ja kattavammin erilaisia uhkia vastaan.

Tietomurto on riski jota ei kannata ottaa

Onnistuneen tietomurron seuraukset yritykselle voi olla kohtalokkaat - se voi johtaa merkittäviin taloudellisiin vahinkoihin, vakavaan mainehaittaan, tuotannon viivästymiseen, keskeytymiseen tai pahimmillaan jopa koko yritystoiminnan päättymiseen. Tietomurto on riski jota yrityksen ei kannata ottaa.

Suojaa tietokoneille ja mobiililaitteille

WithSecuren avulla suojaat Windows- ja Mac-tietokoneet sekä iOS- ja Android mobiililaitteet.

Turvallinen kumppani tukenasi

Olemme WithSecuren rekisteröity kumppani valmiina auttamaan.