10 hyvää syytä

1. Parhaat varmuuskopiot

Käytämme varmuuskopioinnissa R1Softin kehittämää CDP (Continuous Data Protection) teknologiaa, jonka avulla koko palvelin varmuuskopioidaan 4 kertaa vuorokaudessa. Tämän ansiosta käytössäsi on aina tuoreet, korkeintaan 6 tuntia vanhat varmuuskopiot. Asiakas voi myös palauttaa varmuuskopiot itse hallintasivujemme kautta. Asiakaspalvelumme voi palauttaa yksityiskohtaisiakin tietoja, kuten yksittäisiä tietokannan tauluja! Useimmat palveluntarjoajat varmuuskopioivat tiedostot kerran päivässä, kerran viikossa tai ei koskaan.

2. Ei sähkökatkoksia

Olet varmasti lukenut, miten monilla palveluntarjoajilla on esiintynyt katkoksia palveluissa sähkökatkojen aikana. Tämä johtuu siitä, että heidän palvelintiloissaan ei ole riittävää virranvarmistusta. Virranvarmistus on yleensä tehty pelkillä UPS-akuilla, joiden varavirta riittää n. 2-15 minuutin katkoksen ajaksi. Scene Groupin palvelintiloissa on aina UPS-akkujen lisäksi diesel-käyttöiset varageneraattorit joiden avulla sähkönsaanti on taattu jopa kuukausien pituisissa katkoksissa!

3. Luotettavat, varmistetut verkkoyhteydet

Monet palveluntarjoajat säästävät kustannuksissa käyttämällä vain yhden tai kahden palveluntarjoajan verkkoyhteyksiä. Tämä aiheuttaa ongelmia esim. palveluntarjoajan vikatilanteissa, palvelunestohyökkäysten aikana tai käyttöasteen yllättävän nopean kasvun aikana. Scene Groupin käytössä on aina vähintään 5 eri palveluntarjoajaa korkean vikasietoisuuden takaamiseksi. Samalla kahdennettu verkkotekniikkamme löytää aina automaattisesti nopeimman saatavilla olevan yhteyden sinun ja palvelimen välille.

4. Helppokäyttöinen sähköposti

Olemme tutkineet asiakkaidemme tapaa käyttää webhotellia ja havainneet, että asiakas on useimmiten tekemisissä sähköpostin kanssa. Olemme erityisesti panostaneet sähköpostin käytettävyyteen kehittämällä oman Webmail-sovelluksen suomalaiseen makuun. Webmail-sovelluksen avulla pääset käsiksi sähköpostiisi Internet-selaimella mistä tahansa ja nautit täyden sähköpostiohjelman ominaisuuksista. Webmailissamme haku viesteistä on nopeaa ja viestit voi arkistoida helposti yhdellä klikkauksella. Webmailin lisäksi voit käyttää vanhoja tuttuja sähköpostiohjelmia, kuten Outlook ja Thunderbird. Sähköposti toimii myös älypuhelimellasi!

5. Nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu

Scene Groupin asiakaspalvelu on tullut vuosien varrella tunnetuksi nopeudesta ja asiantuntevuudesta. Nopeus on meille kunnia-asia ja meidät on helppo tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja asiakasportaalin tukipyyntöjen avulla. Osa asiakkaista ottaa meihin yhteyttä suoraan Skypen, Twitterin tai IRCin kautta! Palkkaamme ainoastaan ammattilaisia ja kaikilla tiimimme jäsenillä onkin oma erikoisosaamisensa. Tukipyyntösi tavoittaa siis nopeasti oikean ammattilaisen eikä sinun tarvitse haaskata aikaasi taidottoman asiakaspalvelu-ameeban kanssa.

6. 24/7 valvonta

Valvomme kaikkia palveluitamme 24/7. Katkoksien sattuessa ylläpitäjämme saavat tiedon välittömästi valvomon lisäksi matkapuhelimiinsa jolloin korjaustyöt voidaan aloittaa välittömästi kellonajasta riippumatta. Toisin kuin monilla palveluntarjoajilla, palvelintiloissamme on aina ympärivuorokautinen valmius suorittaa kiireellisiä huoltotoimenpiteitä esim. laitevikojen sattuessa. Varalaitteistoja säilytämme aina paikan päällä.

7. Oikeaa tuotekehitystä

Tiesitkö, että Scene Group tuottaa lähes poikkeuksetta kaikki järjestelmänsä itse? Laskutus, tukipyynnöt, tilausjärjestelmä, Webmail ja virtuaalipalvelinten hallintapaneeli ovat kaikki omien ohjelmistosuunnittelijoidemme kehittämiä. Tämä tarkoittaa eri järjestelmien saumatonta yhteispeliä ja parasta mahdollista käyttökokemusta sinulle. Kaipaako hallintasivu mielestäsi jotain ominaisuutta? Kerro siitä meille ja voimme oikeasti vaikuttaa asiaan!

8. Kasvusi tukena

Monet suositut sivustot ovat aloittaneet yhden miehen harrasteprojektina ja kasvaneet räjähdysmäisesti maailmanlaajuiseen suosioon. Me uskomme, että sinun sivustosi voi olla se seuraava suuri menestystarina! Olemme varautuneet tähän rakentamalla palvelumme niin, että voit aloittaa sivustosi ylläpidon edullisimmassa webhotellipaketissamme ja vaivatta laajentaa webhotellista omaan virtuaalipalvelimeen sekä omasta virtuaalipalvelimesta vuokrapalvelimeen. Eikä siinä vielä kaikki - vuokrapalvelimesta voidaan laajentua kokonaiseen palvelinklusteriin!

9. Vuosien kokemus

Scene Group aloitti toimintansa jo vuonna 2001, joka IT-alalla on verrattavissa 150 vuoden historiaan savupiipputeollisuudessa. Kokemusta on myös kansainvälisesti ja Scene Group LLC aloitti Yhdysvalloissa jo vuonna 2008. Scene Group Oy ja Scene Group LLC ovat molemmat 100% suomalaisessa yksityisomistuksessa.

10. Tyytyväisyystakuu

Webhotelleihin sisältyy 30 vuorokauden tyytyväisyystakuu rahat takaisin-periaatteella. Jos et ole tyytyväinen palveluihimme niin saat rahasi webhotellista takaisin. Olemme silti varmoja että olet tyytyväinen palveluumme ja sen vuoksi annamme mielellämme sinulle 30 vuorokauden harkinta-ajan. Toisin kuin monet muut palveluntarjoajat, me emme myy sikaa säkissä!

Lue tyytyväisten asiakkaidemme mielipiteitä netistä!