Korkealuokkaisia tietoverkkopalveluita
jo vuodesta 2001

Palveluvalikoimaamme sisältyvät webhotellit, virtuaalipalvelimet, vuokrapalvelimet, verkkotunnukset, SSL-sertifikaatit sekä erilaiset datacenter-, ylläpito-, ohjelmointi- ja Linux-asiantuntijapalvelut.

Tietoa yrityksestä

Yrityksen pääpaikka on Porissa, jonka lisäksi Scene Groupilla on sisaryhtiö Yhdysvalloissa, joka on perustettu vuonna 2008. Palveluihimme luottavat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa aina yksityishenkilöistä suuriin pörssiyhtiöihin.

Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua tavoitteenamme tehdä webhotelli- ja pilvipalveluiden käytöstä mahdollisimman yksinkertaista, turvallista ja kustannustehokasta. Tämän tavoitteemme toteuttamiseksi panostamme vahvasti palveluidemme tuotekehitykseen vuosi vuoden jälkeen.

Palvelemme asiakkaitamme suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi sekä mahdollisuuksien mukaan myös ruotsiksi. Asiakkaamme tavoittavat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse, asiakasportaalin tukipyyntöjen, Twitterin, Skypen ja jopa IRC-kanavamme kautta.

Vuosien kokemuksella

Scene Group Oy on luotettavista palveluistaan ja ystävällisestä asiakaspalvelustaan tunnetuksi tullut vuonna 2001 perustettu Suomalainen yksityisomistuksessa oleva yritys. Yrityksestä tuli osakeyhtiö vuoden 2007 keväällä ja Scene Groupin Yhdysvalloissa sijaitseva sisaryhtiö, Scene Group LLC, perustettiin vuoden 2008 kesällä.

Edelläkävijä

Toimintamme perustuu vahvaan, jatkuvaan tuotekehitykseen. Olemme ensimmäisenä suomalaisena hosting-palveluntarjoajana tarjonneet webhotelleissamme tyytyväisyystakuun rahat takaisin-periaatteella, esitelleet yksityisyyden suojaa Internetin verkkotunnuksissa puolustavan ID Protect - palvelun, avanneet oman asiakkaillemme suunnatun blogin ja ottaneet ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä käyttöön R1Softin CDP -varmuuskopiointijärjestelmän.

Asiakas aina etusijalle

Asiakastyytyväisyys on yrityksemme kantava voima. Kunnioitamme asiakkaidemme liiketoimintaa ja suhtaudumme sen online-toimintojen tukemiseen asian vaatimalla vakavuudella. Yrityksemme on myös helposti lähestyttävä. Henkilökuntaamme voi tavoittaa jopa IRC:n välityksellä kanavalta #scenegroup.fi (IRCNet).

Asiakkaidemme kokemuksia

Olen ollut Scene Groupin asiakkaana nyt toista vuotta ja täytyy sanoa että kyseessä on paras asiakaspalvelufirma johon olen törmännyt. Mikäli lähettää maililla palautetta, vastaus tulee päivän sisään (näin on käynyt jopa viikonloppuisin) ja hommat hoidetaan asianmukaisella tavalla. Yksi suomalaisten firmojen perussynneistä on nimenomaan aliarvoinen asiakaspalvelu joten silloin kuin poikkeus löytyy, heille kiitosta siitä annettakoon.

Ville Suomi, Oulu