Webhotellit 30 vuorokauden tyytyväisyystakuulla ja Sitejet Builder kotisivukoneella!

Kotimaisiin webhotelleihimme sisältyy cPanel, WordPress Toolkit ja SSL-sertifikaatti!

S
5 Gt NVMe-levytila
50 Gt / kk Liikennöinti
5 Kpl Sähköpostilaatikkoja
3 Kpl MySQL/MariaDB-tietokantoja


Osta 11 € Tilaa
M
10 Gt NVMe-levytila
100 Gt / kk Liikennöinti
10 Kpl Sähköpostilaatikkoja
5 Kpl MySQL/MariaDB-tietokantoja


Osta 16 € Tilaa
L
20 Gt NVMe-levytila
200 Gt / kk Liikennöinti
20 Kpl Sähköpostilaatikkoja
8 Kpl MySQL/MariaDB-tietokantoja


Osta 21 € Tilaa

WordPress Toolkit

Asenna, päivitä, kloonaa, varmuuskopioi ja suojaa WordPress webhotellissa vain muutamalla klikkauksella. WordPress Toolkitin avulla WordPressin käyttöönotto ja ylläpito on helpompaa kuin koskaan! Lue lisää WordPress Toolkitista.

Imunify360 turvaa sivustot

Maailmanluokan tietoturva ja tehokas verkkopalomuuri automaattisesti kaikille sivustoille haavoittuvuuksia, haittaohjelmia, spammibotteja ja verkkohyökkäyksiä vastaan.

Sitejet Builder kotisivukone

Luo upeat responsiiviset ja hakukoneoptimoidut kotisivut hetkessä Sitejet Builder kotisivukoneen avulla! Valittavissa yli 140 ammattilaisten suunnittelemaa nettisivupohjaa jonka lisäksi voit hyödyntää tekoälyavustettua sisällöntuotantoa, laajaa kuva- ja videokirjastoa ja verkkokauppatoimintoja. Sitejet Builder sopii niin aloittelijoille kuin ammattilaisille!

Site Quality Monitoring huolehtii sivustostasi

Onko sivustollasi rikkinäinen linkki? Puuttuuko kuva? Latautuuko se hitaasti? Ei hätää! Site Quality Monitoring valvoo sivustosi toimintaa, lähettää hälytyksen jos jokin on pielessä ja antaa tarkat ja helposti seurattavat toimintaohjeet miten havaitut ongelmat voi korjata.

Webhotellin vaihtaminen käy helposti

Kokeneet asiantuntijamme auttavat verkkosivuston siirtämisessä palvelimellemme ja ratkaisevat kotisivujen ja sähköpostien siirtoon liittyvät kysymykset nopeasti ja tehokkaasti.

SSL-suojaus sivustollesi

Kaikkiin webhotelleihimme sisältyy automaattisesti uusiutuva, virallinen SSL-sertifikaatti joka antaa sivustollesi suojatun https-yhteyden.

PHP 5.6, 7.4 ja 8.3

Webhotellissamme voit valita sivustollasi käytettävän PHP-version sivustosi teknisten vaatimuksien mukaan ja välttää ikävät yhteensopivuusongelmat.

Edelläkävijä turvallisuudessa ja vakaudessa

Webhotellimme tietoturva ja suorituskyky ovat edistyneen teknologian ansiosta omassa luokassaan tavanomaiseen webhotelliin verrattuna. Jokainen asiakastili palvelimella on täysin eristetty muista asiakkaista, joka parantaa tietoturvaa sekä estää yksittäisen asiakkaan aiheuttaman palvelinresurssien väärinkäytön. Tämän teknologian ansiosta palvelimen tietoturva, suorituskyky ja vakaus on optimaalisella tasolla.


Tilaa webhotelli Sceneltä jo tänään! Varaa aikasi ilmaiseen 30 minuutin webhotelli & sähköposti tarvekartoitukseen!


Usein kysytyt kysymykset

Missä palvelimet sijaitsevat?

Huippumodernit palvelintilamme sijaitsee Ulvilassa, alunperin Suomen Puolustusvoimien käyttöön louhitussa kallioluolastossa sekä Helsingissä. Tutustu tarkemmin palvelintiloihimme esittelysivuillamme.

Onko tietoni turvassa?

Kyllä! Palvelimissa on varmennetut levyjärjestelmät ja tunnukset varmuuskopioidaan fyysisesti eri tilassa olevalle palvelimelle päivittäin. Lisäksi voit ladata varmuuskopiot suoraan hallintapaneelista omalle tietokoneellesi.

Toimitteko myös verkkotunnusvälittäjänä?

Kyllä, toimimme Traficomin verkkotunnusvälittäjänä .fi - osoitteille. Lisäksi kauttamme voit rekisteröidä kaikki yleisimmät domainit (kuten .com, .net, .org ja. eu) sekä monet hieman eksoottisemmatkin verkkotunnukset eli domainit!

Onko asiakaspalvelu nopeaa ja saanko palvelua suomeksi?

Webhotellien asiakaspalvelussa panostamme nopeaan, henkilökohtaiseen ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun ja kaikki asiakaspalvelijamme puhuvat aina suomea ja englantia ja ovat Suomessa. Pitkien asiakkassuhteiden ansiosta asiakaspalvelijamme tunnistavat monet asiakkaamme jo äänestä ja asiakkaamme tuntevat asiakaspalvelijamme. Scenen asiakkaana et joudu jonottelemaan useiden asiakaspalvelutasojen läpi jossa sinua pompotellaan osastolta toiselle vaan pääset heti asiantuntijan juttusille!

Sisältyykö webhotelliin sähköposti?

Kaikkiin webhotellipaketteihin sisältyy sähköposti sekä moderni webmail. Sähköposti toimii kaikilla päätelaitteilla tietokoneista mobiililaitteisiin ja sisältää tehokkaan roskapostisuodatuksen. Webhotellivertailu sivun yläosassa näyttää jokaiseen webhotelliin sisältyvän sähköpostitilien määrän.

Onko Scenellä erillinen WordPress webhotelli?

Webhotellimme on suunniteltu toimimaan optimaalisesti useiden eri ohjelmistojen kuten WordPress, Woocommerce ja Joomla kanssa, jonka vuoksi erillistä WordPress webhotellia ei tarvita. Webhotelliin sisältyy aina ilmainen WordPress Toolkit joka tekee WordPressin asennuksesta ja ylläpidosta webhotellissa erityisen helppoa!

Sisältyykö webhotelliin cPanel hallintapaneeli?

Kaikkiin webhotelleihimme sisältyy cPanel hallintapaneeli, jonka avulla luot helposti sähköpostitilejä, hallinnoit verkkotunnusten nimipalveluita, siirrät tiedostoja, hallinnoit tietokantoja ja tarkkailet kävijätilastoja. Hallintapaneelista onnistuu helposti myös WordPressin asennus. Scene Group on cPanel-kumppani ja jälleenmyyjä.

Mikä on webhotelli?

Webhotelli, josta joskus käytetään nimitystä domainhotelli ja englanniksi shared web hosting, on kotisivujen ylläpitoon tarkoitettu palvelu johon sisältyy kotisivutilan lisäksi verkkotunnuksen eli domainin nimipalvelimet eli nimipalvelut sekä sähköposti eli email, kaikki yhdessä edullisessa paketissa. Scenen kotimainen webhotelli on oiva tapa ylläpitää omat, yhdistyksen, kunnan tai yrityksen kotisivut ja sähköposti kustannustehokkaasti ja edullisesti. Scenen suomalainen webhotelli on yli 20 vuoden kokemuksellaan yksi Suomen vanhimmista kotimaisista webhotelleista ja samalla yksi vanhimmista palveluntarjoajista.

Mikä on paras webhotelli minulle?

Webhotellivertailu sivun yläosassa näyttää eri webhotellien tärkeimmät ominaisuudet, kuten levytilan, sähköpostitilien määrän ja hinnan. Halvin webhotelli jossa on omaan käyttöön riittävät resurssit on yleensä myös paras webhotelli, sillä päivityksen seuraavaan webhotellitasoon voi tehdä koska tahansa kesken sopimuskauden. Jos sivustollasi on poikkeuksellisen paljon kävijöitä, kannattaa tutustua myös Teho webhotelleihimme. Jos tarvitset vain nimipalvelimet verkkotunnukselle, Domainparkki (Domainhotelli) on riittävä ratkaisu.

Miten 30 vuorokauden tyytyväisyystakuu toimii?

Webhotelleihimme sisältyy 30 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun tai webhotellin toimintaan, voit irtisanoa sen ensimmäisen 30 vuorokauden aikana ja saat maksamastasi webhotellista rahat takaisin. Maksun palautus koskee ainoastaan webhotellia, mutta ei muita tuotteita tai palveluita, kuten verkkotunnusrekisteröintejä.

Voinko siirtää nykyisen verkkotunnukseni eli domainin webhotelliin helposti?

Kyllä, verkkotunnusten eli domainien siirrot vanhalta palveluntarjoajalta Scenelle ovat meille päivittäistä toimintaa ja varmistamme, että kaikki siirrot sujuvat ongelmitta. Olemme myös laatineet ohjeet miten verkkotunnuksen siirto webhotelliin käy helposti.

Kaipaatko apua webhotellin valinnassa? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!