Blogi

Webhotellimme ovat saaneet kaksi merkittävää uutta työkalua: Sitejet Builder kotisivukoneen ja Site Quality Monitoring laadunvalvonnan, joka tarkkailee sivustosi toimintaa ja ilmoittaa mahdollisista ongelmista.

Lue lisää...

Microsoftin uusi Microsoft Copilot tekoäly nyt saatavilla Microsoft 365-paketteihimme! Microsoft Copilotin tekoäly avustaa sinua lukemattomilla tavoilla tuttujen Microsoft 365-työkalujen kanssa yhdistämällä tehokkaat suuret kielimallit työn sisältöön ja kontekstiin, hyödyntäen oman organisaatiosi olemassa olevaa dataa, kuten kontaktit, tiedostot, chatit ja sähköpostin viestiketjut vastausten ja ratkaisujen generoimisessa.

Lue lisää...

tietomurrot, virukset, haittaohjelmat, kalasteluviestit ja kiristyshyökkäykset sekä muut kyberhyökkäykset ovat arkipäivää ja ne muodostavat jopa eksistentiaalisen uhan yrityksille ja organisaatioille. Tietoturvasta huolehtiminen on kriittisen tärkeää, mutta se ei ole helppoa ja kokonaiskuvan hallinta vaatii osaamista jota monilla organisaatioilla ei omasta takaa ole lainkaan tai siinä on puutteita. Kustannuksia on vaikeaa arvioida etukäteen. Mikä avuksi?

Lue lisää...

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme Rauhallista Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2024!

Lue lisää...

Scene on tästä päivästä alkaen mukana myös LinkedInissä! Tulemme LinkedInissä julkaisemaan viimeisimpiä kuulumisia sekä asiantuntijasisältöjä ja verkostoitumaan asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Lue lisää...