Blogi

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme Rauhallista Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2023!

Lue lisää...

Kuluneen vuoden aikana monet uhkakuvat ovat käyneet toteen ja yhteiskunnan riippuvuus tietoverkkopalveluista, sähkön saatavuudesta ja kriittisestä infrastruktuurista on käynyt kaikille ilmiselväksi. Samalla moni on herännyt pohtimaan omaa ja yhteistyökumppaneidensa varautumisen tasoa ja sen riittävyyttä.

Lue lisää...

CloudLinux Inc on kutsunut Scene Groupin osallistumaan valikoiduista web hosting -palveluntarjoajista koostuvan uuden CloudLinux Advisory Councilin toimintaan.

Lue lisää...

WordPress Toolkit Deluxe on nyt käytössä veloituksetta kaikissa webhotelleissamme. Normaalin WordPress Toolkitin lisäksi Deluxe-versiossa on todellisia tehokäyttäjän työkaluja jotka helpottavat päivittäistä WordPress-ylläpitoa, kuten:

Lue lisää...

WordPress Toolkitin uusin 5.10 versio lisää tietoturvaa laajentamalla haavoittuvuuksia kartoittavan Site Security Scan-työkalun tarkistamaan haavoittuvuudet WordPress-asennukseen kytketyistä, inaktiivisessa tilassa olevista plugineista ja teemoista. Aiemmin työkalu on tarkistanut haavoittuvuudet vain aktiivisista plugineista ja teemoista. Muutoksen myötä WordPress-sivustojen ylläpitäjien on entistä helpompaa valvoa ja ylläpitää WordPress-asennusten tietoturvaa.

Lue lisää...