Palvelintilat

Sijoitamme palvelimia asiakkaidemme tarpeiden ja kohdeyleisön mukaisesti vain korkealuokkaisiin palvelintiloihin ympäri maapalloa. Suomessa palvelimet sijaitsevat Ulvilassa sekä Helsingissä, Yhdysvalloissa ensisijaisesti Atlantassa. Lisäksi palvelimiamme löytyy Falkensteinista Saksasta ja meillä on valmiudet sijoittaa palvelimia tarvittaessa mm. Dallasiin, Chicagoon, Phoenixiin, New Yorkiin, Los Angelesiin, Sydneyyn ja Amsterdamiin.

Tiukat laatuvaatimukset

Palvelintilojen tulee olla turvalliset ja tarkoin vartioidut. Virransaanti tulee varmistaa asianmukaisesti UPS- ja Diesel- generaattoreilla ja verkkoinfrastruktuurin tulee olla vähintään kahdennettu ja yhteyksien toimia vähintään kahden eri palveluntarjoajan kautta.

Vasteajat ja henkilökunta

Palvelintilojen henkilökunnalta edellytetään täyttä valmiutta ryhtyä toimenpiteisiin heti tilanteen sitä vaatiessa, kellonajasta riippumatta. Asiakkaidemme aika on liian arvokasta tuhlattavaksi.

Ulvila, Suomi

Ulvilan ja Porin rajalla sijaitseva, huipputurvallinen vuonna 2011 valmistunut palvelintila on rakennettu puolustusvoimien entiseen peruskallioon louhittuun luolastoon. Palvelintilojen sähkö tuotetaan ympäristöystävällisesti ja paikallisesti Satakunnan omista tuulivoimaloista ja palvelintilan omalla aurinkovoimalalla. Verkkoyhteyksissä olemme erityisesti panostaneet palvelunestohyökkäysten torjuntaan. Ulvilaan sijoitetaan mm. webhotelli-asiakkaidemme sivustoja.

Verkkoyhteydet tarjotaan seuraavien palveluntarjoajien kautta:

DNA Elisa Telia